Euro Bell

Information

This article was written on 06 Jun 2018, and is filled under Valuta & Aktier.

Bitcoin – Fortfarande en popular virtuell valuta

Rörande Bitcoin så hard et varit ganska så lite snack om detta på senaste tiden. Här sjönk kraftigt det värde som tidigare varit innan årsskiftet. Detta ledde då till lite panik, men stabiliserade sig faktiskt mycket snabbt. Det verkade helt enkelt som de stora jättarna som har mycket pengar i dessa valutor, valde att hålla huvudet kallt. Som vanligt så är ju trading igång med Bitcoin och alla andra virtuella valutor. I detta blogginlägg så ska vi se på de olika möjligheterna att tjäna pengar på Bitcion. Är det då verkligen bättre att ägna sig åt Bitcoin trading istället för att vara en av de miners som skapar flera av denna valuta?

Detta behöver du för Bitcoin mining

Något som direct kommer att slå dig som istället för Bitcoin trading väljer Bitcoin mining, är att du kommer att behöva en hel del för att verkligen tjäna på detta. Här är det en del som talar om att använda sig av enbart en dators processor och moderkort. Visst är detta möjligt, men det kommer helt enkelt att ta ljusår innan du verkligen tjänar något på. Det du har att välja på är att investera i ett eget bygge av sammankopplade grafikkort, som kan ge en bra avkastning rörande Bitcoin mining. Dock kommer detta att kosta en hel del, samtidigt som du också kommer att få en mycket hög elräkning.

Det kommer också att finnas en möjlighet att köpa ett komplett set för Bitcoin mining. Här kommer det i så fall att rekommenderas Antminer S9, då detta anses vara den mest prisvärda och kostnadseffektiva minern på marknaden. Vad som har skett när priset rasade gällande värdet av en Bitcoin, har dock lett till att många även här anser att det saknar värde i dagsläget i jämförelse med alla kostnader.

Det tredje alternativet som finns istället för Bitcoin Tranding är att köpa in sig på effektiv och kapacitet för att bli en miner online. Här kommer då de att ha fått anpassa sina priser efter att värdet har sjunkit. Hur som helst kommer detta alltid att leda till massor av extrakostnader för saker som händer och sker. Helt enkelt en rad avgifter du inte hade kunskap om innan du började med denna typ av Bitcoin mining. Kanske är det så att Bitcoin trading är vägen att gå i alla fall.

Så fungerar Bitcoin trading

När det gäller trading av Bitcoin och andra virtuella valutor, kommer det till att börja med finnas massor av olika erbjudanden om detta online. Likaså här är det läge att kontorllera allt innan du ger dig in i smeten. Det finns helt enkelt de platser du kommer att bli lurad på. Ett bra sätt för att finna en seriös plattform för Bitcoin trading är att kontrollera recensioner och kommentarer online för varje enskild marknadsplats. I det fallet handlar det då om att vara den som utför riktigt Bitcoin trading där du investerar ett belopp i Bitcion online, för att sedan kunna sälja detta innehav med en större vinst.

Hur som helst är det även här så att det kanske i dagsläget är ett bra tillfälle att ligga lågt med både Bitcoin mining och Bitcoin trading. Detta med anledning av att värdet inte alls uppskattas att öka katastrofalt under den närmaste tiden. Här handlar det enbart om upp och nedgångar mellan 1-3% per dag, vilket då betyder att du som vill tjäna pengar måste göra betydande och därmed osäkra investeringar. I dagsläget är det helt enkelt bättre att vara en Bitcoin miner än det är att ägna sig åt Bitcoin trading. Detta i och med att du som är en miner hela tiden har kontroll över hur mycket detta kommer att kosta, medan du som utför trading inte vet vart det hela slutar.

Naturligtvis kan du hitta uppgången

Nu finns det absolut inget som säger att en uppgång inte kan komma. I det fallet kommer det naturligtvis att vara en fördel med att vara en trader istället. Här är det viktigt att hålla koll på vad som sker i världen runt omkring. Alla säger att Bitcoin är oberoende valuta. Detta är något som inte alls är sant, då detta har massor att göra med vilken väg hela världsekonomin vänder ansiktet. För dig som trader kan det räcka med att du hör viskas om att ett land ska införa Bitcoin som reguljärt betalningsmedel. Hör du det är det dags att investera, då du med säkerhet har hittat information som kommer att påverka denna valuta mycket positivt.